Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorШустов, А. В.-
dc.contributor.authorТовпига, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-05-24T07:39:21Z-
dc.date.available2023-05-24T07:39:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШустов А. В., Товпига Д. А. Спосіб сушіння рослинної сировини в ІЧ-сушарці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 330.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32865-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб сушіння рослинної сировини в ІЧ-сушарціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_330.pdf120.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.