Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32861
Назва: Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини
Автори: Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Чепурний, Д. А.
Бабай, М. В.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шевченко А. О., Михайлова С. В., Чепурний Д. А., Бабай М. В. Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 328.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_328.pdf121.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.