Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32861
Назва: | Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини |
Автори: | Шевченко, А. О. Михайлова, С. В. Чепурний, Д. А. Бабай, М. В. |
Науковий керівник : | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. О., Михайлова С. В., Чепурний Д. А., Бабай М. В. Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 328. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_328.pdf | 121.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.