Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorЧепурний, Д. А.-
dc.contributor.authorБабай, М. В.-
dc.date.accessioned2023-05-24T07:34:25Z-
dc.date.available2023-05-24T07:34:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Михайлова С. В., Чепурний Д. А., Бабай М. В. Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 328.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32861-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРаціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_328.pdf121.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.