Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32843
Назва: Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Автори: Євтіхов, Є. В.
Момот, В. О.
Шипко, Г. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євтіхов Є. В., Момот В. О., Шипко Г. М. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 318.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32843
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_318.pdf175.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.