Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвтіхов, Є. В.-
dc.contributor.authorМомот, В. О.-
dc.contributor.authorШипко, Г. М.-
dc.date.accessioned2023-05-24T06:56:48Z-
dc.date.available2023-05-24T06:56:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЄвтіхов Є. В., Момот В. О., Шипко Г. М. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 318.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32843-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозрахунок напруги тертя сухих конфітюрівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_318.pdf175.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.