Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32843
Title: Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Authors: Євтіхов, Є. В.
Момот, В. О.
Шипко, Г. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євтіхов Є. В., Момот В. О., Шипко Г. М. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 318.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32843
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_318.pdf175.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.