Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32809
Название: Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у роботу підприємств
Авторы: Дирдова, А. Є.
Научный руководитель: Одарченко, М. С.
Соколова, Є. Б.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дирдова А. Є. Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у роботу підприємств. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Одарченко М. С., Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 298.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32809
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_298.pdf124.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.