Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32795
Title: Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємства
Authors: Абабова, А. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, М. С.
Піддубний, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абабова А. Г. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Одарченко М. С., Піддубний В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 289.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32795
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_289.pdf125.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.