Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.advisorПіддубний, В. В.-
dc.contributor.authorАбабова, А. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-23T14:18:18Z-
dc.date.available2023-05-23T14:18:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАбабова А. Г. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Одарченко М. С., Піддубний В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 289.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32795-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСистема управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності та шляхи вдосконалення процесу управління якістю продукції підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_289.pdf125.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.