Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32720
Назва: Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібнення
Автори: Кудрявцева, В. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Какадій, Ю. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кудрявцева В. В. Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Какадій Ю. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 141.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32720
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_141-141.pdf173.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.