Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32720
Название: Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібнення
Авторы: Кудрявцева, В. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Какадій, Ю. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кудрявцева В. В. Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Какадій Ю. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 141.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32720
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_141-141.pdf173.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.