Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32713
Назва: Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями
Автори: Граділь, У. І.
Ткаченко, І. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Граділь У. І., Ткаченко І. В. Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32713
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_134-134.pdf135.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.