Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32713
Название: Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями
Авторы: Граділь, У. І.
Ткаченко, І. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Граділь У. І., Ткаченко І. В. Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.134.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32713
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_134-134.pdf135.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.