Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32711
Название: Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення на БАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селери
Авторы: Горбунов, Е. В.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Кострова, К. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горбунов Е. В. Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення наБАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Кострова К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.132.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32711
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_132-132.pdf166.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.