Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32698
Название: Методи поліпшення споживчих властивостей перлів
Авторы: Нємєчева, А. С.
Научный руководитель: Головко, Т. М.
Бакіров, М. П.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нємєчева А. С. Методи поліпшення споживчих властивостей перлів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Головко Т. М., Бакіров М. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 272.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32698
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_272.pdf138.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.