Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.advisorБакіров, М. П.-
dc.contributor.authorНємєчева, А. С.-
dc.date.accessioned2023-05-22T15:18:29Z-
dc.date.available2023-05-22T15:18:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНємєчева А. С. Методи поліпшення споживчих властивостей перлів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Головко Т. М., Бакіров М. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32698-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетоди поліпшення споживчих властивостей перлівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_272.pdf138.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.