Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32696
Название: Дослідження гістологічних особливостей м'ясних посічених виробів із добавкою білково-мінеральною
Авторы: Масловська, К. І.
Научный руководитель: Головко, М. П.
Полупан, В. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Масловська К. І. Дослідження гістологічних особливостей м'ясних посічених виробів із добавкою білково-мінеральною. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Головко М. П., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 270.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32696
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_270.pdf138.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.