Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоловко, М. П.-
dc.contributor.advisorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorМасловська, К. І.-
dc.date.accessioned2023-05-22T15:14:31Z-
dc.date.available2023-05-22T15:14:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМасловська К. І. Дослідження гістологічних особливостей м'ясних посічених виробів із добавкою білково-мінеральною. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Головко М. П., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32696-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження гістологічних особливостей м'ясних посічених виробів із добавкою білково-мінеральноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_270.pdf138.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.