Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32653
Название: Вплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі»
Авторы: Маєвська, Т. М.
Научный руководитель: Віннов, О. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Маєвська Т. М. Вплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Віннов О. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.121.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32653
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_121-121.pdf161.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.