Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32653
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВіннов, О. С.-
dc.contributor.authorМаєвська, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-05-21T17:05:26Z-
dc.date.available2023-05-21T17:05:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаєвська Т. М. Вплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Віннов О. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.121.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32653-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_121-121.pdf161.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.