Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32439
Назва: Розробка сиркових десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та цитрусових
Автори: Топоркова, К. В.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Глубокий, Д. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Топоркова К. В. Розробка сиркових десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та цитрусових. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Глубокий Д. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 185-186.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32439
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_185-186.pdf267.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.