Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorГлубокий, Д. О.-
dc.contributor.authorТопоркова, К. В.-
dc.date.accessioned2023-05-18T08:30:16Z-
dc.date.available2023-05-18T08:30:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТопоркова К. В. Розробка сиркових десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та цитрусових. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Глубокий Д. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 185-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32439-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка сиркових десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та цитрусовихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_185-186.pdf267.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.