Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32422
Назва: Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктів
Автори: Пугач, К. С.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пугач К. С. Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 180.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32422
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_180.pdf165.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.