Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32422
Название: Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктів
Авторы: Пугач, К. С.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пугач К. С. Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 180.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32422
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_180.pdf165.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.