Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32416
Назва: | Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок |
Автори: | Пилипенко, Т. М. |
Науковий керівник : | Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Пилипенко Т. М. Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 175. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32416 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_175.pdf | 138.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.