Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32416
Title: Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок
Authors: Пилипенко, Т. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пилипенко Т. М. Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 175.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32416
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_175.pdf138.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.