Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32413
Title: | Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями |
Authors: | Оверченко, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Оверченко А. А. Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 172. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32413 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_172.pdf | 134.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.