Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32413
Title: Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями
Authors: Оверченко, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Оверченко А. А. Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 172.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32413
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_172.pdf134.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.