Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32413
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Оверченко, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-18T06:15:56Z | - |
dc.date.available | 2023-05-18T06:15:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Оверченко А. А. Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 172. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32413 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_172.pdf | 134.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.