Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32410
Название: Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів
Авторы: Назаренко, Т. С.
Окуневська, С. О.
Научный руководитель: Назаренко, Ю. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Назаренко Т. С., Окуневська С. О. Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Назаренко Ю. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 169.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32410
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_169.pdf133.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.