Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Т. С.-
dc.contributor.authorОкуневська, С. О.-
dc.date.accessioned2023-05-18T06:08:48Z-
dc.date.available2023-05-18T06:08:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНазаренко Т. С., Окуневська С. О. Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Назаренко Ю. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 169.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32410-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпособи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_169.pdf133.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.