Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405
Название: Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу
Авторы: Міщенко, Є. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Міщенко Є. В. Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 167.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_167.pdf134.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.