Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.advisor | Стоєв, С. С. | - |
dc.contributor.author | Міщенко, Є. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-17T13:05:34Z | - |
dc.date.available | 2023-05-17T13:05:34Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Міщенко Є. В. Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_167.pdf | 134.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.