Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405
Title: Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу
Authors: Міщенко, Є. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міщенко Є. В. Використання рідкого азоту під час розробки наноморозива із журавлини на підприємствах ресторанного бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 167.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32405
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_167.pdf134.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.