Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32395
Название: Розробка технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення
Авторы: Коверсун, А. І.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Юр’єва, О. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коверсун А. І. Розробка технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 158-159.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32395
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_158-159.pdf237.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.