Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32395
Title: Розробка технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення
Authors: Коверсун, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Юр’єва, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коверсун А. І. Розробка технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 158-159.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32395
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_158-159.pdf237.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.