Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32394
Название: Дослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктів
Авторы: Кірюшина, О. Є.
Научный руководитель: Соколова, Л. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кірюшина О. Є. Дослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 157-158.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32394
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_157-158.pdf327.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.