Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСоколова, Л. М.-
dc.contributor.authorКірюшина, О. Є.-
dc.date.accessioned2023-05-17T12:43:23Z-
dc.date.available2023-05-17T12:43:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКірюшина О. Є. Дослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 157-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32394-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_157-158.pdf327.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.