Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142
Title: Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів
Authors: Босенко, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлоцька, Л. Ф.
Коваленко, В. О.
Александров, О. В.
Цихановська, І. В.
Барсова, З. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Босенко В. О. Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Коваленко В. О., Александров О. В., Цихановська І. В., Барсова З. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 110.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_110.pdf117.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.