Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32142
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.advisor | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.advisor | Александров, О. В. | - |
dc.contributor.advisor | Цихановська, І. В. | - |
dc.contributor.advisor | Барсова, З. В. | - |
dc.contributor.author | Босенко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T11:01:40Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T11:01:40Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Босенко В. О. Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Коваленко В. О., Александров О. В., Цихановська І. В., Барсова З. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 110. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_110.pdf | 117.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.