Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.advisorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.advisorАлександров, О. В.-
dc.contributor.advisorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.advisorБарсова, З. В.-
dc.contributor.authorБосенко, В. О.-
dc.date.accessioned2023-05-15T11:01:40Z-
dc.date.available2023-05-15T11:01:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБосенко В. О. Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Коваленко В. О., Александров О. В., Цихановська І. В., Барсова З. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_110.pdf117.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.