Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142
Назва: | Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів |
Автори: | Босенко, В. О. |
Науковий керівник : | Павлоцька, Л. Ф. Коваленко, В. О. Александров, О. В. Цихановська, І. В. Барсова, З. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Босенко В. О. Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Коваленко В. О., Александров О. В., Цихановська І. В., Барсова З. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 110. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32142 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_110.pdf | 117.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.