Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32116
Title: Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур
Authors: Шевчук, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пшенишнюк, Г. Ф.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевчук Н. В. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32116
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_100.pdf138.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.