Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100
Название: Харчова цінність киселів на основі чаю та кави
Авторы: Рубанка, К. В.
Зінченко, І. М.
Научный руководитель: Терлецька, В. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рубанка К. В., Зінченко І. М. Харчова цінність киселів на основі чаю та кави. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Терлецька В. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_90.pdf138.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.