Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТерлецька, В. А.-
dc.contributor.authorРубанка, К. В.-
dc.contributor.authorЗінченко, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-15T05:59:18Z-
dc.date.available2023-05-15T05:59:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРубанка К. В., Зінченко І. М. Харчова цінність киселів на основі чаю та кави. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Терлецька В. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчова цінність киселів на основі чаю та кавиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_90.pdf138.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.