Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100
Title: Харчова цінність киселів на основі чаю та кави
Authors: Рубанка, К. В.
Зінченко, І. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Терлецька, В. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рубанка К. В., Зінченко І. М. Харчова цінність киселів на основі чаю та кави. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Терлецька В. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32100
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_90.pdf138.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.