Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32072
Назва: Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості
Автори: Лисиця, О. О.
Науковий керівник : Галясний, І. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисиця О. О. Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Галясний І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32072
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_119-119.pdf128.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.