Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32072
Название: Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості
Авторы: Лисиця, О. О.
Научный руководитель: Галясний, І. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисиця О. О. Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Галясний І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.119.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32072
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_119-119.pdf128.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.