Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32070
Название: | Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста |
Авторы: | Крячко, Ю. О. |
Научный руководитель: | Жуков, Є. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Крячко Ю. О. Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Жуков Є. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.117. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32070 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_117-117.pdf | 162.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.