Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32070
Название: Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста
Авторы: Крячко, Ю. О.
Научный руководитель: Жуков, Є. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крячко Ю. О. Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Жуков Є. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.117.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32070
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_117-117.pdf162.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.