Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32070
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Жуков, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Крячко, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-14T10:02:39Z | - |
dc.date.available | 2023-05-14T10:02:39Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Крячко Ю. О. Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Жуков Є. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.117. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32070 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_117-117.pdf | 162.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.