Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32069
Название: | Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення |
Авторы: | Золовська, О. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Тележенко, Л. М. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Золовська О. В. Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Тележенко Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.116. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32069 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_116-116.pdf | 128.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.