Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32069
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золовська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-14T10:00:36Z | - |
dc.date.available | 2023-05-14T10:00:36Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Золовська О. В. Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Тележенко Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32069 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тележенко, Л. М. | - |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_116-116.pdf | 128.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.